2012-12-03

Att förklara Kim Hargreaves mönster och få en väldigt fin presentEn dag för ganska länge sedan surfade jag som vanligt runt bland kända och okända stickbloggar. Det enda ovanliga var att jag hade bestämt mej för att vara lite duktigare på att lämna kommentarer.  Plötsligt hamnade jag hos Elin, The Knitting Seaman, som bad om hjälp med att tolka mönstret till Kim Hargreaves kofta Embrace. Och jag som precis hade stickat klart koftan Darcy visste ju precis hur Kims krångliga förklaringar ska tolkas.

Jag var glad att kunna hjälpa till och Elin kunde fortsätta sticka på koftan. Så för någon månad sedan, en allmänt trist och kall dag förresten, dök det upp ett tjockt, mjukt kuvert i brevlådan. Däri fanns garnet som blivit över från tröjan och dessutom två garner som Elin spunnit själv! Hjälp, vad gör man med så fina presenter? Ja, bästa sättet är ju såklart att använda dom. Alla tre har faktiskt redan hamnat på stickorna och kommer snart dyka upp som färdiga små plagg här.

Lämna kommentarer borde man förresten göra oftare, det blir ju både roligare och trevligare så! Det får bli min decemberutmaning, att kommentera mera. Och förresten, någon gång när jag blir stor ska jag också ha egna får, precis som Elin.

1 kommentar:

  1. Elins garner är fantastiska!
    Jag förstår också Elins glädje över att få hjälp med tröjan, vi var ju flera som försökte och det gick ju inte så bra.

    SvaraRadera